×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
KLEIN SATERDAG | Monsterbranders, monsterbrand en monsterreën, ...

GOED WAT NIE NUUS IS NIE

KLEIN SATERDAG | Monsterbranders, monsterbrand en monsterreën, en ’n verhaal oor duck tape

Hier is die jongste aflewering van ons gewilde middel-van-die-week-notaboek oor alles en nog wat. ANNELIESE BURGESS vertel van die man wat monsterbranders met sy kaal lyf aanpak, WILLEM KEMPEN vertel die verhaal van duck tape en kyk na die weer, en HANLIE GOUWS kyk 'n ‘steurende’ dokumentêr.

AlphaTauri draai doekies om

Dit was nogal lekker om in die afgelope Sondag se Azerbaidjan-GP te sien hoe selfs 'n F1-renspan met 'n multimiljoendollar-begroting soms 'n onverwagse meganiese probleem met 'n goedkoop rolletjie duct tape oplos.

Die een kant van die sleurvlerk op Yuki Tsunoda se AlphaTauri wou in die 39ste rondte nie soos normaalweg in die DRS-sones oopgaan nie, wat 'n veiligheidsrisiko was omdat dit die kar aërodinamies onstabiel sou maak...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X