KLEIN SATERDAG | Monsterbranders, monsterbrand en...

GOED WAT NIE NUUS IS NIE

KLEIN SATERDAG | Monsterbranders, monsterbrand en monsterreën, en ’n verhaal oor duck tape

Hier is die jongste aflewering van ons gewilde middel-van-die-week-notaboek oor alles en nog wat. ANNELIESE BURGESS vertel van die man wat monsterbranders met sy kaal lyf aanpak, WILLEM KEMPEN vertel die verhaal van duck tape en kyk na die weer, en HANLIE GOUWS kyk 'n ‘steurende’ dokumentêr.

AlphaTauri draai doekies om

Dit was nogal lekker om in die afgelope Sondag se Azerbaidjan-GP te sien hoe selfs 'n F1-renspan met 'n multimiljoendollar-begroting soms 'n onverwagse meganiese probleem met 'n goedkoop rolletjie duct tape oplos.

Die een kant van die sleurvlerk op Yuki Tsunoda se AlphaTauri wou in die 39ste rondte nie soos normaalweg in die DRS-sones oopgaan nie, wat 'n veiligheidsrisiko was omdat dit die kar aërodinamies onstabiel sou maak...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.