×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Agter Lindiwe Sisulu se nuutste kaderbabbel oor ...

DERDEKULTUURKINDERS

Agter Lindiwe Sisulu se nuutste kaderbabbel oor 50/50-wit-en-swart-skole

Onderrig in diversiteit is ’n goeie ding, deesdae in die groeiende digitale kennisekonomie meer as ooit, maar dis natuurlik nie wat Lindiwe Sisulu bedoel nie, skryf HANS PIENAAR. Vir haar gaan dit om rassewraak; sy kan nie sien dat sy moet vra vir veeltaligheid nie: Ons kinders moet van die spektrum leer, anders raak hulle agter by al die nuwe kleure wat die wêreld daar buite ontdek.

AI, die arme Lindiwe Sisulu.

In haar desperate poging om as ’n verslane presidentskandidaat in die familiegeskiedenis opgeteken te staan, raak sy net ál meer kaderbabbel kwyt – die jongste dat alle skole binnekort 50/50 wit en swart moet wees. Maar soos ook dikwels in haar uitsprake, kan ’n mens tog praat van die rokie en die vuurtjie, al is hare ’n kooltjie in die Sobranie Black Russian in haar koker.

Onderrig in diversiteit is ’n goeie ding, deesdae in die groeiende digitale kennisekonomie meer as ooit, maar dis natuurlik nie wat Sisulu bedoel nie. Vir haar gaan dit om rassewraak; sy kan nie sien dat sy moet vra vir veeltaligheid nie: Ons kinders moet van die spektrum leer, anders raak hulle agter by al die nuwe kleure wat die wereld daar buite ontdek...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X