Hou jou kop omhoog en jou verwagtinge laag

EN GEE, GEE, GEE

Hou jou kop omhoog en jou verwagtinge laag

Die werklikheid van die afgelope twee jaar het haar geleer om haar verwagtinge regtig baie laag te hou, skryf CELESTE CAMPHER.

SOOS die jaar vinnig einde se kant toe staan, besin die meeste van ons oor die 2020-’21 Covid-borrel. Ek dink dis veilig om te sê dat wat ons ook al van 2020 verwag het aan die einde van 2019, is glad nie wat op die ou einde verwerklik is nie, en dieselfde geld waarskynlik ons verwagtinge vir 2021. 

Die meeste van ons het verwag dat dinge vanjaar na normaal sou terugkeer en gedink die pandemie sal einde se kant toe staan. Maar hier is ons nou, sowat 600 dae sedert die inperking begin het, en ons is steeds in ’n ramptoestand, dinge is baie ver van normaal af en die coronavirus het weer eens sy kop uitgesteek vir die verwagte vierde vlaag vir die feestyd.

Teen hierdie agtergrond is my raad aan myself en lesers om jou kop omhoog en jou verwagtinge laag te hou...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.