Is dit regtig so moeilik om ministers se salarisse te besnoei?

LUUKSE LEWE

Is dit regtig so moeilik om ministers se salarisse te besnoei?

Ons kabinetslede sal beswaarlik iets oorkom as hulle die gordel net ’n bietjie stywer trek, maar so ’n gebaar van solidariteit met die res van ons in die huidige finansiële krisis sit skynbaar nie in hul broek nie, skryf NATASHA MARRIAN.

  • 08 November 2019
  • Vrye Denker
  • 4 min om te lees
  • artikel 21 van 31
  • Natasha Marrian

DIE ANC het Gauteng net-net behou in die 2019-verkiesing. Die party se steun op nasionale vlak het met byna vyf persentasiepunte afgeneem – dit sou nog verder geval het as pres. Cyril Ramaphosa nie in 2017 by Nasrec gewen het nie – in 'n verkiesing waarvoor die minste mense nóg in die era van demokrasie opgedaag het.

Dit is meesal die manier waarop dié party die ekonomie hanteer het wat sy steun oor die laaste dekade so erg laat kwyn het – en dit sal aanhou gebeur.

Omtrent 30% van die bevolking is werkloos en die graderingsagentskappe vertrou nie dat die regering die politieke wil het om die nodige hervormings te implementeer om die land se ekonomie te herstel nie. ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.