Die dag toe Willie met ’n ‘bang’ geland het

KWAK KWAK

Die dag toe Willie met ’n ‘bang’ geland het

Rian Malan noem dit ’n great boek ‘oor jol, zol en beeldskone losers wat sukkel om ’n pond te maak en apartheid omvêr te goei, in ’n tyd toe dit nog saakgemaak het’. Between Rock & a Hard Place is CARSTEN RASCH se memoir oor sy rol in die Suid-Afrikaanse counterculture in die laat sewentigs en tagtigs. Hierdie uittreksel, sê hy, gaan oor ‘Afrikaanse KWAK van die tagtigs’.


UITEINDELIK is ek weer op die job, ’n opdrag van Fairlady. Ek is genooi na die CD-bekendstelling van iemand genaamd Willie Liebenberg. Volgens die persverklaring is hy die Big New Thing in die Afrikaanse mark...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X