Irma Venter: Privaat skoenlapper in tawwe krimi-mark

SOBER, GEBALANSEERD EN GELUKKIG

Irma Venter: Privaat skoenlapper in tawwe krimi-mark

Sy lag nou oor haar gesukkel en sê sy is ’n toonbeeld van ‘moenie moed opgee nie’, vertel die gewilde misdaadskrywer Irma Venter aan ELNA VAN DER MERWE. Maar, sê sy, jy moet wen en verloor en bietjie verliese ly, bietjie liefhê en al daai dinge voor jy ordentlik kan skryf.

SY is kleiner as wat ek gedink het, want omdat sy op ’n haar na lyk asof sy die dramaturg Saartjie Botha se jonger suster is, het ek verwag sy gaan net so lank wees. Irma Venter is ook baie warmer as wat ek gedink het, want ’n WhatsApp wat sy vir my gestuur het, het my laat vrees sy is dalk ’n omgesukkelde mens.

“Ek weet nie of ek kan lewer wat jy dalk soek nie ... ek gesels net boeke? Ek doen glad nie onderhoude oor my privaat lewe nie. Net geensins nie,” antwoord sy my toe ek ’n onderhoud vra.

Ek verseker haar ek is die nommereen-behoeder van mense se privaatheid en sy stem in...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.