Irma Venter: Privaat skoenlapper in tawwe krimi-mark

SOBER, GEBALANSEERD EN GELUKKIG

Irma Venter: Privaat skoenlapper in tawwe krimi-mark

Sy lag nou oor haar gesukkel en sê sy is ’n toonbeeld van ‘moenie moed opgee nie’, vertel die gewilde misdaadskrywer Irma Venter aan ELNA VAN DER MERWE. Maar, sê sy, jy moet wen en verloor en bietjie verliese ly, bietjie liefhê en al daai dinge voor jy ordentlik kan skryf.

SY is kleiner as wat ek gedink het, want omdat sy op ’n haar na lyk asof sy die dramaturg Saartjie Botha se jonger suster is, het ek verwag sy gaan net so lank wees. Irma Venter is ook baie warmer as wat ek gedink het, want ’n WhatsApp wat sy vir my gestuur het, het my laat vrees sy is dalk ’n omgesukkelde mens.

“Ek weet nie of ek kan lewer wat jy dalk soek nie ... ek gesels net boeke? Ek doen glad nie onderhoude oor my privaat lewe nie. Net geensins nie,” antwoord sy my toe ek ’n onderhoud vra.

Ek verseker haar ek is die nommereen-behoeder van mense se privaatheid en sy stem in...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.