×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Heard en Depp: Weerlegging van ‘eie waarhede’ in die tyd van ...

DIE ROLLE VAN HUL LEWENS

Heard en Depp: Weerlegging van ‘eie waarhede’ in die tyd van #MeToo

Die lastersaak tussen Johnny Depp en Amber Heard verbrysel die glans-illusie van Hollywoodselebriteit. Dit onthul ’n heksepot van ondenkbare rykdom met al die onsmaaklikste euwels van die Westerse beskawing, swelgpartye en ongebreidelde selfkoestering. Maar as hofdrama bied dit ’n onoortreflike geleentheid om hul oorredingsvermoë te demonstreer, iets wat die twee akteurs dalk nooit weer in hul loopbane gaan kry nie. Deur SCHALK SCHOOMBIE.

JOHNNY Depp onthou sy eerste ontmoeting met Amber Heard: “In 2008 het sy na my kantoor gekom tydens oudisies vir The Rum Diary. Ek het haar een kyk gegee en gewéét sy is die karakter. Ek het gedink: Ja, sy sal my definitief kan doodmaak. Sy was soet en aangenaam, intelligent, geletterd. Later op stel in ’n storttoneel moes ons mekaar soen. Dit het gevoel soos iets wat ek nie moes voel nie ... ”

Heard onthou dit so: “Depp wou my persoonlik ontmoet. Ons het ure lank gesels, oor boeke, musiek, gedigte. Ek was 22 en hy heelwat ouer, en tog het ons gekliek. Later het hy my gebel om te sê die rol is myne. Die soen in die storttoneel het nie soos ’n gewone soen gevoel nie. Jy gebruik nie gewoonlik jou tong as jy dit kan vermy nie. Daar is ’n grens en dit is oorskry. Hy het my gesig in sy hande geneem en my werklik gesoen. Ja, met tong.”

In die Depp vs. Heard-lastersaak in Virginia in die VSA (hy eis $50 miljoen, sy $100 miljoen) was die eerste ontmoeting een van die min kere waaroor die twee kon saamstem. (Die lastersaak is na aanleiding van ’n essay deur Heard in The Washington Post op 18 Desember 2018 waarin sy skryf oor haar eks se seksuele geweld.)..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 November af sal jy ’n subskripsie kan uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.