Ek, Gabi & Dudley

KORTVERHAAL

Ek, Gabi & Dudley

RYAN PEDRO skryf ‘’n personal essay oor friendship, art & die burden van boyhood’.

1.

Wie’s hai nai gewies, vra Dudley tussendeur sy laaste gegargle en gechoke. En wanneer Gabi seconds later ’n gut-wrenching wail gee, dink ek ons lyk seker nou soos ’n Carravagio-painting – Gabi, op haar knieë in dié crusty-ass parkie, besig om Dudley se kop in haar arms te cradle terwyl hy oor haar skoot uitbloei, en ek, wat met my hande in my hare toekyk, my oë soos twee volmane gerig op die horror wat voor my afspeel, heeltemal oblivious van die donkerte wat stadig maar seker op ons toesak, ditself soos ’n kombers om ons vou.

II...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.