Kry jou Saterdag by die Boeremark

NAWEEKDINGE

Kry jou Saterdag by die Boeremark

Die Pretoria-boeremark is veel meer as ’n weeklikse afsetgebied vir klein verskaffers van vars produkte. Dis ’n cool kuierplek waar locals kan koop, klets en kliek. MICHÈLE MEYER moes teen wil en dank gaan, maar is sy nou bly se hét!

DIS gitdonker. My kind staan voor my bed, onverbiddelik. “Ma sál nou opstaan. 04:30 is nie so vroeg nie. Die mark is ’n jam!”

Ek gooi ’n kakiehemp oor vir ingeval ’n mens liewer moet blend. Sy sê ek moet my roer en die mandjie bring. En kontant. Sy sien nie ek rol ’n slag oë vir háár hebbelikheid nie. Kwart voor vyf op ’n Saterdag brul haar karretjie ons na die jam toe. My buurvrou se WhatsApp pieng byna oombliklik: “Is alles oukei, is iemand siek?” Ek laat weet alles is honderd, dankie. Ek gaan net gou Boeremark toe.

Die voëltjie die fluit en die rooidag kom uit..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.