Kry jou Saterdag by die Boeremark

NAWEEKDINGE

Kry jou Saterdag by die Boeremark

Die Pretoria-boeremark is veel meer as ’n weeklikse afsetgebied vir klein verskaffers van vars produkte. Dis ’n cool kuierplek waar locals kan koop, klets en kliek. MICHÈLE MEYER moes teen wil en dank gaan, maar is sy nou bly se hét!

DIS gitdonker. My kind staan voor my bed, onverbiddelik. “Ma sál nou opstaan. 04:30 is nie so vroeg nie. Die mark is ’n jam!”

Ek gooi ’n kakiehemp oor vir ingeval ’n mens liewer moet blend. Sy sê ek moet my roer en die mandjie bring. En kontant. Sy sien nie ek rol ’n slag oë vir háár hebbelikheid nie. Kwart voor vyf op ’n Saterdag brul haar karretjie ons na die jam toe. My buurvrou se WhatsApp pieng byna oombliklik: “Is alles oukei, is iemand siek?” Ek laat weet alles is honderd, dankie. Ek gaan net gou Boeremark toe.

Die voëltjie die fluit en die rooidag kom uit..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.