Gevorderde styl: ’n Mode-ode aan tydlose SA vroue

GALERY

Gevorderde styl: ’n Mode-ode aan tydlose SA vroue

Aangespoor deur die Instagram-projek Advanced Style, en die verskyning van die 85-jarige Judi Dench op die voorblad van Vogue, volg hier 'n lofuiting aan vroue tussen die ouderdom van 50 en none-of-your-business wat aantrek Nes. Hulle. Wil. ANNELIZE VISSER sê hartlik dankie aan almal wat saamspeel.

“EK is nie weggooibaar nie, en dis hartseer om te dink daar is mense wat glo dat ouderdom bepaal of 'n lewe die moeite werd is om te red. Die samelewing mag nie besluit dat ek nou ‘oud genoeg' is nie; niemand het die reg om my af te skryf nie."

Dié aanhaling kom uit 'n essay deur Varda Yoran, 'n beeldhouer in haar 90's, wat onlangs wyd op sosiale media gedeel is. Dit het vinnig deel geword van 'n wêreldwye media-fightback teen die vooroordele teenoor ouer mense wat deur gesprekke oor die pandemie versus die ekonomie aangevuur word. 

Daar is Ari Seth Cohen, die skepper van die selfverklarende Instagram-projek Advanced Style, se uitdaging aan vroue om aan hul meer gevorderde stylsusters hulde te bring. Daar is die 85-jarige Judi Dench op die voorblad van die modebybel Vogue. ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.