×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Gevorderde styl: ’n Mode-ode aan tydlose SA vroue

GALERY

Gevorderde styl: ’n Mode-ode aan tydlose SA vroue

Aangespoor deur die Instagram-projek Advanced Style, en die verskyning van die 85-jarige Judi Dench op die voorblad van Vogue, volg hier 'n lofuiting aan vroue tussen die ouderdom van 50 en none-of-your-business wat aantrek Nes. Hulle. Wil. ANNELIZE VISSER sê hartlik dankie aan almal wat saamspeel.

“EK is nie weggooibaar nie, en dis hartseer om te dink daar is mense wat glo dat ouderdom bepaal of 'n lewe die moeite werd is om te red. Die samelewing mag nie besluit dat ek nou ‘oud genoeg' is nie; niemand het die reg om my af te skryf nie."

Dié aanhaling kom uit 'n essay deur Varda Yoran, 'n beeldhouer in haar 90's, wat onlangs wyd op sosiale media gedeel is. Dit het vinnig deel geword van 'n wêreldwye media-fightback teen die vooroordele teenoor ouer mense wat deur gesprekke oor die pandemie versus die ekonomie aangevuur word. 

Daar is Ari Seth Cohen, die skepper van die selfverklarende Instagram-projek Advanced Style, se uitdaging aan vroue om aan hul meer gevorderde stylsusters hulde te bring. Daar is die 85-jarige Judi Dench op die voorblad van die modebybel Vogue. ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X