×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Nuwe Fourie-film stiek kwai yt

FILMFEES

Nuwe Fourie-film stiek kwai yt

Met sy nuutste rolprent, Stiekyt, takel die bekroonde regisseur en draaiboekskrywer Etienne Fourie die blink maar donker wêreld van ‘drag’. LAUREEN ROSSOUW wou ’n paar dinge by hom weet aan die vooraand van die Silwerskermfees.

Jy is 34, ’n skilder, draaiboekskrywer, regisseur en romanskrywer. Slaap jy ooit?

Ek moet bieg, slaap is een van my heel gunsteling-stokperdjies. Ek was nog altyd ’n dromer – letterlik, ek droom elke aand van my lewe. Dit voel soms asof ek per ongeluk ’n geheime portaal na ’n ander wêreld ontdek waarheen ek in my slaap reis. Baie van my idees ontstaan in my drome. Soms droom ek selfs volle stories van begin tot einde.

Ek is tans besig om ’n Engelse televisiereeks te ontwikkel van ’n droom wat ek een aand in Skotland gehad het nadat ek en my lewensmaat, Retief Scholtz, byna dood is in ’n sneeustorm op ’n berg. Ek is dankbaar vir my drome, hoewel dit beslis ook nie net mooi, inspirerende moontlike best-sellers is nie. Die meeste van die tyd is dit nagmerries...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X