×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Imtiaz Sooliman: die man wat géé, géé, géé

LEES WEER

Imtiaz Sooliman: die man wat géé, géé, géé

Gift of the Givers is die grootste rampreaksie-agentskap in Afrika. Van veldhospitale in Sirië tot droogtehulp in die Karoo – oor die wêreld heen help dié organisasie, wat vandeesmaand 28 jaar gelede gestig is, daar waar die nood druk. Sedert die uitbreking van die pandemie was hulle aan die voorpunt in die stryd teen Covid-19. ANNELIESE BURGESS het in Julie verlede jaar gesels met die charismatiese mediese dokter wat Gift of the Givers op die been gebring het.

IMTIAZ SOOLIMAN het altyd 'n hand vol fone wat gelyk lui. Hy hou kop tussen hulle almal deur. Daar is 'n swetterjoel mense om hom wat spring soos wat hy opdragte gee, en nou met Covid-19 is hulle is so oorweldig dat hy 24/7 rondhol. Só vertel 'n kollega wat hom goed ken en al 'n hele paar keer saam met Gift of the Givers (GOTG) op hul sendings was.

Dat daar nie genoeg minute in die dag is vir alles wat aan sy kant moet gebeur nie, is duidelik uit sy en my heen-en-weer gewhatsapp. Byna twee maande lank probeer ons 'n tydjie kry om te gesels. 

“Very hectic day today... I have meeting with medical school in Durban and a whole range of lab technicians, virologists and professors, and several meetings with other people. Will see if I can fit something in."..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X