Sing soos jy gebek is of voertsek

MA’ DJULLE’S DIE POETS

Sing soos jy gebek is of voertsek

Hier haal jy uit en wys wat jy kan doen en ons spog met jou skryfwerk. Stuur jou bydrae aan DEBORAH STEINMAIR. Hierdie week deel Hannelie Schutte 'n kortverhaal oor 'n janfrederikgesin.

OP hierdie blad deel ons julle kreatiewe insette. Stuur jou bydrae aan my (mailto:deborah.steinmair@gmail.com) vir ’n kans om 'n boek te wen. Vandag gee ons 'n eksemplaar van Babel deur R.F. Kuang weg, met die komplimente van Jonathan Ball.


Oxford, 1836. Dit is die sentrum van alle kennis en vordering in die wêreld. En aan die kern daarvan is Babel, die Koninklike Instituut van Vertaling. Die toring waarvandaan al die mag van die Ryk vloei. Vir Robin Swift, ’n weeskind van Canton wat deur ’n geheimsinnige oppasser na Engeland gebring is, is Babel soos die paradys. Totdat dit ’n tronk word ... Maar kan ’n student teen so ’n ryk opstaan? ’n Opruiende roman van die bekroonde skrywer R.F. Kuang oor die mag van taal, die geweld van kolonialisme en die offers van weerstand.

My naam is Janfrederik..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.