Mamma, dis jou skuld!

KLUBHUIS

Mamma, dis jou skuld!

Hoekom kan meisies self regkom by die rybewyskantoor, maar seuns se ma’s doen alles vír hulle, wonder KAREL WILLEMSE.

  • 17 Februarie 2023
  • Klubhuis
  • 5 min om te lees
  • Artikel 23 van 29
  • Karel Willemse

“DIS om van naar te word!”

Dit pla my nou al ’n geruime tyd, en dikwels gebeur dit dat wanneer iets my pla daar ook ander skrywers is vir wie dieselfde ding dwars in die krop steek. Die verskil is hulle sal onmiddellik hulle mening lug, terwyl ek nog sit en tob.

So loop en broei ek nou al vir ’n paar dae oor iets wat ek onlangs by die rybewyskantoor opgemerk het. Om alles te kroon, lees ek toe Anesca Smith se skrywe (https://www.vryeweekblad.com/bulletins/2023-01-28-rybewyse-help-met-bemagtiging-gelykheid-en-onafhanklikheid-van-vroue/) oor hoe haar ma haar rybewys bekom het. Die week lees ek Adelma Smit se storie (https://www.vryeweekblad.com/boeke/2023-02-10-die-muse-boer-op-besoek-by-ons-lesers/), “Party ma’s is om van naar te word”. Toe weet ek nou moet ek my bors skoonmaak...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.