Boeke | Die storie van ’n legendariese ‘hippie-slash-punk’

WAT LEES ONS?

Boeke | Die storie van ’n legendariese ‘hippie-slash-punk’

DEBORAH STEINMAIR lees 'n survivor se verslag van die anargistiese, musikale 80’s.

Between Rock and a Hard Place deur Carsten Rasch

CARSTEN RASCH se memoires is in 2019 deur Jacana uitgegee en nou weer deur Friction Books. Ek is lief vir outobiografieë, veral as die verteller se stem my aanstaan. Hierdie is net terloops outobiografies; dis die verslag van ’n era en ’n skare talentvolle kunstenaars wat meestal ingeloop en oor die hoof gesien is. Van anargie en verset teen ’n versmorende sisteem wat burgers gekoöpteer en gekompromitteer het; deel gemaak het van skreiende onreg: “You take drugs, drink yourself into oblivion, dance your feet off, jol so hard you can hardly stand it, because reality is harder.”

Kyk, ek was bewus van Rasch, uit die hoek van my oog. Hy was op my radar as legendaries, waarvoor was ek nie seker nie. Nou weet ek. Ons is Facebook-vriende en ek sien sy seun en my dogter is ook Facebook-vriende...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.