Verdwaasde Dylan nie van dié wêreld nie

MUSIEK

Verdwaasde Dylan nie van dié wêreld nie

Niemand kan beswaar hê teen ’n klomp baie ryk popsterre wat byeenkom om ’n sentimentele song te sing wat miljoene dollars sal inbring om verhongerde mense iewers ver weg te red nie, skryf FRED DE VRIES.

DIT was ’n baie maklike besluit: Ek sou beslis nie na The Greatest Night In Pop kyk nie, daardie dokumentêr oor hoe die gesertifiseerd aaklige “We Are The World”-song, wat nou op Netflix wys, gemaak is.

Dit was totdat 'n vriendin my tydens aandete vertel het dat dit regtig vermaaklik is. Ek het steeds getwyfel, want haar musieksmaak oorvleuel selde met myne. Maar toe sy my ook vertel van Bob Dylan se vreemde optrede in die dokumentêr, het ek besluit om te kyk.

Verlede Saterdagaand het ek dus heerlik na die vertoning gekyk wat die crème de la crème van Amerikaanse 1980's-pop ingesluit het – Michael Jackson, Lionel Richie, Diana Ross, Bruce Springsteen, Stevie Wonder, Tina Turner, Bob Dylan en – soort van – Waylon Jennings. Ontbrekende name was natuurlik Prince en Madonna. Prince wou blykbaar net aansluit as hy toegelaat sou word om 'n kitaarsolo te speel (die versoek is afgewys), en in plaas van Madonna het ons Cyndi Lauper gekry wat soos 'n kaketoe gelyk en soos 'n maer vark geskreeu het...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.