James Small: Bokheld en ’n bliksem

DIE EINDFLUITJIE BLAAS

James Small: Bokheld en ’n bliksem

James Small was ’n hardegat-vleuel en ’n man wat sy hart op sy tong gedra het. CLINTON VAN DER BERG onthou die seges en skandes van Suid-Afrika se eerste rugby-rockster wat hierdie week skielik die veld verlaat het.
BUITEN sy naam was daar niks kleins aan James Small nie.

Reeds toe hy in die vroeë 1990’s op die rugbytoneel verskyn het, was hy luidrugtig en sy spel windmakerig. Toe hy jare later Wêreldbekers gewen en internasionale velde bestorm het, was hy gevestig in sy rol as Suid-Afrika se eerste rockster-rugbyspeler, strydig met die tradisionele Springbok-patroon...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X