Voëlvry in die suburbs

BOERGEOIS GEDAGTES

Voëlvry in die suburbs

Terwyl hy met swaar gedagtes oor die nuus van die rocker Piet Botha se pankreaskanker in sy voorstedelike matrasgraf om en om draai, voel die vryheid waarna hy gesmag het na ’n naïewe joke, sê DANIE MARAIS. Hoe kom jy los uit ’n lewe wat geld blykbaar as die enigste geldige betaalmiddel en grootste gesag aanvaar?

NOU die nag lê ek wakker in ’n koorsige mengsel van geldkommer en swaar gedagtes oor Piet Botha wat pankreaskanker het. My kop karring heen en weer en later raak die droef oor Piet verstrengel met die geldpaniek en helder herinneringe aan die ou Grand Central-klub in Kerkstraat, Pretoria, en Johannes Kerkorrel.
Ek het nog net een religious experience op hierdie blou aarde gehad en dis toe Piet Botha se elektriese kitaar die eerste keer vlak voor my en in my afgegaan het in Grand Central se rokerige kelderklub...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X