KYK | Die dag toe Kevin gevloek het op ’n 4x4-avontuur

VIERTREK IN NAMIBIË

KYK | Die dag toe Kevin gevloek het op ’n 4x4-avontuur

Toe JAN HORN en sy groep viertrek-vriende besluit om die Vanzylspas in Namibië aan te durf, het hulle nie vir 'n oomblik gedink dat hierdie riller van 'n roete die skaflikste lid van die geselskap tot swets sou dryf nie.

KYK, as jy die Vanzylspas gery het, skuif jy 'n paar kerwe op in die orde van die Manne onder die Manne. Dis amper soos om ’n lid te gewees het van die Green Berets. Of ’n Recce destyds. Vanzylspas. As jy dit by die braaivleisvuur noem, staan die manne nader en die vroue praat sagter.

Een keer per jaar gaan toer ons klompie vriende êrens in Afrika. Met vyf viertrekvoertuie  om by die onbereikbare plekke op die paaie sonder teer te kan uitkom. Ons noem dié toere nou al “Die Paaie sonder Teer”.

Hierdie keer durf ons die noorde van Namibië aan. En die pas waaroor mens liefs fluister – Vanzylspas!..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.