Hoe vinnig is jou kind se reistas? (En ander kwelvrae van ons tyd)

TEGNOLOGIE

Hoe vinnig is jou kind se reistas? (En ander kwelvrae van ons tyd)

Die slimste, oulikste én onnodigste nuwe tegno-goeters word elke jaar by die Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, Nevada, bekend gestel. En net soos elke vorige jaar wens WILLEM KEMPEN hy kon daar gewees het.

MEER as 4,500 maatskappye het hul nuutste innoverings by vanjaar se CES (https://www.ces.tech/) uitgestal en die sowat 175,000 besoekers kon uit meer as ’n duisend sprekers kies om na te gaan luister.

Selfs al vind baie van die nuwighede nooit hul pad na Suid-Afrika nie, gee niks mens ’n beter idee van die komende jaar se trends as CES nie.

Tussen al die nuwighede wat verstom en verbaas, is daar ook dié wat pleinweg stoepit en belaglik is – en dikwels ewe interessant. Hier is ’n tendens, ’n oulike idee of twee, en ook ’n verspotte uitvindsel wat die oog getref het:..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.