Die Januarie-spook pak vir Kerneels beet

KERNEELS LEES WYD

Die Januarie-spook pak vir Kerneels beet

KERNEELS BREYTENBACH het allerlei voornemens om sy gedragsprobleme te verander en reik selfs na dieetboeke.

HOE weet ’n mens dis Januarie? Maklik. Dis wanneer ’n mens alle beginsels oorboord gooi en besluit om jou gedragspatrone drasties te verander. Die afgelope Desember het Amore Bekker die land aan die praat gehad oor maniere waarop mens maklik en vinnig van die anakonda om jou middellyf en heupe ontslae kan raak. Tóé het ek gedink die luislang-beeld is ’n bietjie te-te, nou weet ek hy’s gesond en dikgevreet en rondom my middel. Die Januarie-gees het my behoorlik beet en ek loop draaie om nie myself in ’n vollengte-spieël raak te sien nie.

Daarom kan ek met ’n mate van skaamte sê dat ek die volgende boek bestel het, en nou ’n week of wat grasie het voordat ek die drastiese stap gaan neem om ’n dieet te volg.

Wyk, korpulensie!..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.