Van ballerinas en hekse

DIE BRANDSTAPEL WAG

Van ballerinas en hekse

DEBORAH STEINMAIR het twee romans oor die krag van vroue verslind.

Dans, vigs en verbrokkelende verhoudings

Dit het gevoel asof ek weer ’n kind is, om ’n boek op te neem met ’n skets van ’n sierlike ballerina op die voorblad. Maar hierdie boek moet jy nie op haar baadjie takseer nie. Ek het dit in een sitting, heelnag, verslind. Die outeur, Meg Howrey, het reeds drie boeke geskryf, sien ek, The Wanderers, The Cranes Dance en Blind Sight. Sy was ’n professionele danser. En sy kan skryf!

Carlisle se pa het haar naam in ’n boek gekry, maar kon nie onthou watter een nie. Haar ouers was al twee dansers, maar haar pa is vort toe sy nog klein was, saam met die liefde van sy lewe, die beeldskone en briljante James, ook ’n danser. Hulle woon in ’n apartement in Greenwich Village, New York en sy besoek hulle een keer per jaar. Sy adem die skoonheid, kultuur en glamour in. Soos almal word sy begogel deur die charismatiese James en sy elegante manier van praat en waarneem...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.