Totalitarisme, memoires en kook

KENEELS LEES WYD

Totalitarisme, memoires en kook

KERNEELS BREYTENBACH het ’n onvergeetlike boek, twee memoires en ’n kookboek kafgedraf.

DAAR is genadiglik geen raad vir my verslawing nie – boeke en musiek. Met musiek weet ek dit gaan oor ’n vorm van fisieke stimulering naas die innerlike versterking. Met boeke is dit iets anders. Ek lees vir die onmiddellike bevrediging van ligte leesstof. Maar mens kan daarvan alleen nie lewe nie; daarom dat ek ook dikwels wyer en meer intens lees.

En dán gaan dit oor veral een ding, en dit is dat ek agterna wil voel die boek het my verander. Claire Keegan se boeke het dit vanjaar vir my reggekry, en nou weer Paul Lynch se Prophet Song. Ek het die boek gelees omdat dit op die kortlys vir die Booker-prys is siedaar – Sondag wen dit toe die gesogte prys!

Rieme paragrawe..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.