Katvis, ware liefde en oorgewig

KERNEELS LEES WYD

Katvis, ware liefde en oorgewig

KERNEELS BREYTENBACH was verstom oor een vrou se gender-fluïditeit, 'n roman oor onsterflike liefde en 'n ondersoek na dieetpille.

DIE lewe is wonderlik. Iewers is daar altyd iemand wat na ons omsien. Ek het self al van verskeie mense gehoor wat miljoene dollars aan my nagelaat het. Ek het die kennisgewings nooit opgevolg nie. Ek bly arm, want ek ken ’n twakstorie as ek dit sien. Maar in Amerika, die land van oorvloed en wonderbaarlikheid, is daar mense wat die twak tot ongelooflike hoogtes ontwikkel het.

Het jou, katvis!

Lui die naam “Emily Slutsky” ’n klokkie? Nee? Nou gaan Google dit: “Emily Slutsky is 'n tegnologiese professionele persoon met 'n agtergrond in wetenskap en ingenieurswese. Emily se lang en suksesvolle opvoedkundige reis het haar met die nodige vaardighede toegerus om hierdie nuwe era van tegnologiese uitdagings aan te pak. In 2007 het Emily Slutsky aan die Massachusetts Institute of Technology (MIT) met 'n BSc-graad in kerningenieurswese gegradueer. Sy het toe haar meestersgraad in toegepaste fisika aan die Columbia-universiteit voltooi. Gedurende haar tyd aan die Columbia-universiteit het Emily ervaring as 'n kliniese navorsingsgenoot by die Kardiovaskulêre Navorsingstigting in New York opgedoen. In 2009 het Emily Slutsky haar studies na die buiteland geneem en haar MD aan die University College Cork School of Medicine verwerf.” (Volgens haar eie webwerf.)..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.