BOEKBEDONNERD nr. 34 | Idees, boeke, kos – kom vier saam fees...

VIER FEES EN LEES

BOEKBEDONNERD nr. 34 | Idees, boeke, kos – kom vier saam fees in Stilbaai

Noir met hart, chicklit met skop, nadoodse belewenis en revolusie – DEBORAH STEINMAIR deel haar leeslys vir die week en ELNA VAN DER MERWE praat met die skrywers wat kom kuier by ons boekefees in Stilbaai.

  • 04 Februarie 2022
  • Vrye Tyd
  • 14 min om te lees
  • artikel 6 van 27
  • Deborah Steinmair en Elna van der Merwe

Skrywers ruk op na Stilbaai (en jy’s genooi!)

Die skrywers wat na Vrye Weekblad se eerste boekefees genooi is, het almal die uitnodiging geesdriftig aanvaar. Stilbaai se blou waters geniet blykbaar legendariese status. Hulle nooi almal om die pad hierheen te vat vir die laaste naweek in Februarie. - Elna van der Merwe

Om die hele program te sien, klik hier (https://www.vryeweekblad.com/lewenstyl-en-kos/2022-01-25-ons-hou-boekefees-in-stilbaai/). Koop kaartjies op quicket.co.za. Klik hier (https://www.quicket.co.za/events/164655-vrye-weekblad-se-stilbaai-boekefees-saterdag/#/) om kaartjies te koop vir Saterdag se program. En hier (https://www.quicket.co.za/events/164763-vrye-weekblad-se-stilbaai-boekefees-sondag/#/) vir Sondag se kos-kuier...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.