Jan wil nie braai nie

FÓQUOLLE STYL

Jan wil nie braai nie

Al is die braai die laaste vergaderplek van die volk, gaan daar mense wees wat maak dat jy die geleentheid misloop. JAN WOLMARANS kán nie om dieselfde vuur sit as Renostus, die verloopte predikant, en sy eksvrou, Florinda, nie.

EK wil nie na die braai toe gaan nie, want Renostus gaan daar wees. Hy wat dink sy wye woorde is ewig sielewyn vir ander. Onse Renostus Botus. Hy wat skynbaar glo hy bly altoos ons testosteroonbewoorde volksbesit. Ons eksdominee met die losgepreekte libido. Soos hy aangaan, is hy die enigste een onder ons ander platgejagtes wat steeds met ’n horing geseën is.

Ek wil nie na daai braai toe gaan nie. Nee.

Renostus gaan glo daar wees, hy met die ewig innemende glimlag van die kerngesonde hoofseun. Hy met erekleure in alles, veral sjarme en skaak. Elke gedagte ’n Dux-medalje. Elke skouerklop ’n intieme verbroedering...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.