Moetie teen desperaatheid

DIE KRAG VAN POSITIEWE DENKE

Moetie teen desperaatheid

Tokkelossiesout, lucky sticks, magic rings ... Jy kan dit uit die geklassifiseerde advertensies bestel by 'n swetterjoel genesers, apostels, profete en mamas. Maar 'n boom voor jou huis of ‘Queen’ op jou T-hemp kan moetie genoeg teen die dawerende afgrond wees, skryf LINZA DE JAGER.

MISDAAD! Geen jobs, geen geld! Mens het magic nodig om te oorleef.

Nou die dag stap ek verby een van die tentjies wat oral soos sampioene opspring. Dié ene is langs ’n voetpaadjie oorkant die MyCiti-busstasie by die Bayside Mall in Table View. Die tentjie is omtrent so hoog soos ’n paddastoel. Om daarin te pas, sou mens jou lyf vooroor moet konsertina.

Drie of vier mans sit binne en luister na hiphop-musiek. Die musiek ding mee met die karre wat ’n katspoegie van hulle by die robot wag. ’n Vrou met ’n groot ring en blonde hare krap in ’n vullisblik naby hulle...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.