Die pad van kerriemaalvleis tot Pad Kra Pao

KOS

Die pad van kerriemaalvleis tot Pad Kra Pao

GERHARD GREYVENSTEYN kan nie sy ma se kerriemaalvleis gemaak kry nie. Die Thaise weergawe troos hom, maar laat hom terugverlang na ’n jaffelpan.

MY kerriemaalvleis smaak nie soos my ma s’n nie.

Ek is nie seker wat die probleem is nie. Ek het deur die jare op verskillende plekke al baie variasies en kombinasies probeer. Ek het byvoorbeeld gedink dat daai blikkie gemengde groente met wortel, ertjies en aartappelblokkies dalk die geheim is. Het dit probeer. Dit was nie die geheim nie. Of die Cartwrights-kerriepoeier? Het dit ook probeer. Maar nee.

Dit wil net nie smaak soos my kinderdae se kerriemaalvleis wat ons saam met Tastic-rys geëet het nie, met blatjang, rosyntjies, piesangskyfies en klappervlokkies. Kerriemaalvleis wat ons ook in vetkoeke gestop het, of in jaffels. O, jaffels! Wanneer laas het ek ’n jaffel geëet?..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.