’n Eetfees met twee bestanddele

KOS

’n Eetfees met twee bestanddele

As jy die sterre bo jou kop het en die veld kan ruik, is 'n uithangete nie nodig om jou maag vol te maak nie. Toe die Langpadryers snoek en raaiselagtige tjoppies gebraai het, was EMILIA SMUTS daar om 'n paar resepte neer te skryf.

DIE komediant Casper de Vries het ’n wonderlike stukkie vertel oor mense wat stil spog met die woordjie “mos”.

“Ek was mos laas maand in Spanje.” “Toe ek en Cyril mos laas Woensdag op die gholfbaan loop, toe sê hy vir my, hy sê ...” Jy kry die idee.

Nou was ek mos laas naweek gou in die buiteland. Saam met my suster en ’n handvol mans gaan rondrits. Ek is nie een wat die vreemde in ’n groep aandurf nie, maar dié keer was dit ’n onontbeerlike deel van die reis. Dit was wonderlik: Ek het pragtige plekke gesien, interessante mense ontmoet en ongewone kos geëet. En les bes gereis met ’n aardige vervoermiddel...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.