Repair revolution, hier kom ek!

TRENDS

Repair revolution, hier kom ek!

DOUW STEYN verklaar plegtig dat hy by Gen Z se revolusie van naai-en-herstel gaan aansluit, hy soek net ’n naaimasjien wat met sonkrag werk.

DIS koud en grou hier in Lalaland. Ek doomscroll deur die harde en sagte nuus terwyl ek met my gelapte broek voor die kaggel lê. En toe lees ek dit: 

New research shows Gen Z repairing more than any other age group, with 77% mending their clothes in last 18 months; Cost of living encouraging more clothing repairs as 62% who repair do it to save money, increasing to 95% among 18- to 24-year olds; However, research indicates more to be done to challenge consumer perceptions around durability, with 69% who are more likely to repair an item of clothing if it’s expensive; More than half (59%) of consumers in Ireland say they would like to learn how to repair their clothes as 31% say they don’t have the skills.

Lees meer by Primark Cares (UK): The rise of ReGeneration Z: new Penneys research reveals what’s behind the new ‘Mend It’ mindset in Ireland (https://corporate.primark.com/en-gb/a/news/primark-cares/the-rise-of-regeneration-z-new-penneys-research-reveals-whats-behind-the-new-mend-it-mindset-in-ireland)..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.