Dramakween in ons midde

RUBRIEK

Dramakween in ons midde

Wees bedag, wees bevrees. Die krisis kan die kween in jou familie wees, waarsku JAN WOLMARANS.

WEES bedag. Wees bevrees. Die oere lewenskettingwerk van sterrestof tot chromosoomsamesmelting, oor alle eeue heen, het dit vir ewig só bewerkstellig dat elke familie minstens een Dramakween kry, diep in die mieks.

Dit slaan ver deur alle generasies terug reg tot by Eva wat sampioene geëet en toe slange gehoor gesels het. Of sy het gerook van die boom van kennis van goed en van kwaad en daai dinge bly mos murgdiep oor in die bloedgroep van elke ontembare gesin. Die tydlose algebra van x en y.

Daardie wiskunde bly vir altyd vlekke wat soos beet op damas op die gesinstafelkleed nooit uitwas nie, en die komplekse drama-DNS skitter gewoonlik gevaarpienk in die wese van die teatrale slagoffer: Die Familie se Dramakween...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.