Bogger die Antichris – ek wil weer die pad vat na die KKNK toe

VERRAS DEUR VREUGDE

Bogger die Antichris – ek wil weer die pad vat na die KKNK toe

As 2020 die jaar was toe ons gerebelleer het teen die pandemie, toe ons kwaad was omdat die kunstefeeste almal gekanselleer is en ons planne omvergewerp is, was 2021 Die Jaar van Stiltes. In die stilte het ek leer luister, vir die eerste keer in my lewe, werklik luister. En dit was nodig, maar nou het dit weer tyd geword vir aanhou beweeg en geraas maak, skryf KOOS KOMBUIS.

“Love, faithful love, recalled thee to my mind …”

Uit ‘Surprised by Joy’ deur William Wordsworth (1815)

***..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X