‘Tweede Eskom’: Só werk Mantashe se kop (of nie)

SA SE KRAGKRISIS

‘Tweede Eskom’: Só werk Mantashe se kop (of nie)

Gwede Mantashe is slegte nuus . Selfs in die ANC is daar onrus oor sy intensies, skryf PIET CROUCAMP, maar sy versugting na kompetisie vir Eskom moet teen die agtergrond van die party se leierskapverkiesing in Desember gesien word.

GWEDE MANTASHE is slegte nuus vir Eskom, die mynbedryf, die ANC en waarskynlik ook Suid-Afrika. Ek weet die veteraanjoernalis Jan de Lange lees Vrye Weekblad met ’n religieuse drif en ek voeg dus die volgende waarneming met voorbedagte rade by: Soms maak ons vir Gwede slegter nuus as wat hy reeds is.

Die wyse waarop die media en rolspelers met kennis van die energiebedryf die laaste paar dae op hol gegaan het oor Mantashe se verwysing na ’n tweede, mededingende Eskom is verstommend sonder begrip vir die konteks waarin hy gepraat het.

Eskom-inspeksie..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.