Hou jou kloue van my warm knoppie af!

OOR SWAARTEPUNTE EN KARMA

Hou jou kloue van my warm knoppie af!

Ek voel geweld hoort op die sportveld tuis, nie in die regte lewe nie. Dié is pynlik genoeg, skryf TINUS HORN.

TWEE ouens – ’n smal ou en ’n breë ou – sit in ’n kroeg. Dis nie ’n grap nie. Dis die reine waarheid en dis alles behalwe snaaks. As dit wel ’n grap was, sou mens kon sê die smal ou het die punchline op die breë ou se wangbeen geplant. Regterwangbeen. Die smal ou is linkshandig.

Ek was daar, aan die ander kant van die breë ou gestasioneer. Die kroeg was Tipples in Hermanus.

Die uiteinde het my onverhoeds betrap. Ek het verkeerdelik geraai die breë ou se lae swaartepunt sou hom stewig op sy stoeltjie geanker hou. Toe nie. Pleks daarvan stel hy die domino-effek in werking, met my en my kroegstoel as die laaste domino’s in die ry. Soos ek dit onthou, het my bierglas ’n oomblik lank in die lug getalm voordat dit langs my op die vloer in stukke gespat het, maar iemand wat aan ligte harsingskudding ly se geheue is glo nie te vertrou nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.