Buenos Aires: Martelaar, feminis, fascis, hoer, held, liefling ...

DEEL 2

Buenos Aires: Martelaar, feminis, fascis, hoer, held, liefling en lopende lyk

In die tweede aflewering oor sy reis deur Suid-Amerika spandeer JACQUES PAUW en sy reisgenoot, Anton Espost, 'n week in die Argentynse hoofstad Buenos Aires – die stad van Evita Perón, die Moeders van die Plaza de Mayo en die vallende peso.

HULLE noem Buenos Aires die “Parys van Suid-Amerika”. Ek is nie seker hoekom nie, want dié twee stede is in hart en siel ligjare van mekaar verwyder. Parys is soos die seksgodin Brigitte Bardot – die bevoorregte kind van ’n welgestelde familie – van wie Woody Allen eens gesê het: “Ek is absoluut seker dat daar niks pragtiger op aarde is nie as Brigitte Bardot...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X