Die genesing van Dr. Elvis

MERK VAN ZORRO

Die genesing van Dr. Elvis

Die pandemie is 'n stomp naald en ’n dronk dokter. En partykeer, maar net partykeer, kry jy 'n lekseltjie gratis mercurochrome, skryf VIV VERMAAK.

DR. ELVIS was aan diens daai dag in Vlak 5 van die grendeltyd. Ek het bevrees en alleen in die ontvangsdeel van die Germiston-kliniek om my gekyk terwyl ek vir hom wag. Alles was mos nog so surrealisties daai tyd. Die verpleegster by toelatings was die eerste lewende mens wat ek in dae gesien het. Sy was in maskers en skerms en handskoene geklee, soos in wetenskapsfiksie.

Ek wys vir haar die gapende wond op my voorarm.

“Hondegeveg.” verduidelik ek. “Ek het my Jack Russells uit mekaar uit probeer skeur (kug skaams). Donnerse stout honde. Kort bene, lang tande …” Sy maak my stil: “Dit maak nie saak watse honde dit was nie, die dokter gaan dieselfde steke insit.”..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.