Lyk my ek was toe al die tyd reg oor Kain

DIE GROOT PLAN

Lyk my ek was toe al die tyd reg oor Kain

TINUS HORN was verkeerd oor Pinocchio se rol in die Bybel, maar aan die ander kant het hy besef hy gaan nie 'n voorskot op die kollektegeld kry nie.

GENESIS in die Bybel speel af in die dae voordat die vyfdag-werkweek ingestel is, en dis jammer. Dis was afdraand ná Adam, op dag ses. Die mens, soos ons nou al weer sien, is nie lekker nie.

My eie probleme het begin die keer toe Lex, skrumskakel in die o. 9B-span, my saamnooi Sondagskool toe. Dit was verdag. Ek het gedink hy’s jaloers omdat ek Sondae kon laat slaap, maar nadat hy sy meesterplan aan my uitgelê het, was dit moeilik om nee te sê.

Die eerste ding wat ek toe daardie Sondagoggend opmerk, was hoe snaaks mense hulle monde trek wanneer hulle in die kerk sing. Dit het ook nie geklink soos die singery waaraan ek gewoond was nie. Dit was die soort singery wat mens lus maak om jou kop teen die naaste bank te kap...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.