×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Zef én avant garde: Ontmoet Anna Verloren van Themaat

UNIEKE TALENT

Zef én avant garde: Ontmoet Anna Verloren van Themaat

Sy lewer kommentaar op kultuur en subkultuur, vroulikheid, spiritualiteit – wat ook al in die wêreld om ons. Volgens LAUREEN ROSSOUW is Anna Verloren van Themaat die beste stilis en ‘art director’ in die land met radar en antennas op plekke waarvan ander nie weet nie.

TOE ek Anna die eerste keer ontmoet, het sy haar hare in ’n mullet gedra. Dit was 12 jaar gelede voor Die Antwoord beroemd was. In my kop was sy óf zef óf avant garde. Anna sê sy’s al twee. Onwaar volgens my, sy kan bloot zef dóén.

Sy’s ’n klein, eksentrieke Afrikanermeisie met outydse hoflikheid wat in Pretoria-Noord grootgeword het met haar eie stel waardes en beginsels. Sy is konseptueel briljant en leef om haar deur foto’s en beelde uit te druk.

Anna en haar man, Reep, woon in Vredehoek, waar sy soggens vyfuur opstaan (op shoot-dae vroeër) en haar strekoefeninge doen. Sy drink nie, gaan stap met haar kat in ’n harnas en gaan slaap saans vroeg...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X