Onderhoud met ’n onderhoudvoerder

LIEWER SLYT AS ROES

Onderhoud met ’n onderhoudvoerder

Haar onderhoud met die rubriekskrywer Murray la Vita was net die eerste ronde, skryf LAUREEN ROSSOUW. Die volgende gesprek sal oor reis gaan en die een daarna net oor flieks, want ‘daar is nog baie waar dié vandaan kom’.

MURRAY LA VITA vertel my hy het eenkeer langer as vyf uur deurgebring by iemand met wie hy ’n onderhoud gevoer het. Maar hy doen dit nie meer nie, want hy maak te veel werk vir homself.

Ek en hy het amper ses uur lank gesels En dit het oor hóm gegaan. Maar hy vra terug uit. Want hy stel só belang: Wat dink jy hiervan? Doen jy ook dit? Hoekom dink jy is dit so? Hy is vrygewig met homself. Hy deel en vertel en vat aan my mou terwyl hy praat. Ek weet hy voel die lap. Hy is baie visueel. Ek het lank gedink of ek nou alles gevra het wat ek wou weet en ek weet ek het nie.

Hier is Murray voorlopig in sy eie woorde:..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.