Onderhoud met ’n onderhoudvoerder

LIEWER SLYT AS ROES

Onderhoud met ’n onderhoudvoerder

Haar onderhoud met die rubriekskrywer Murray la Vita was net die eerste ronde, skryf LAUREEN ROSSOUW. Die volgende gesprek sal oor reis gaan en die een daarna net oor flieks, want ‘daar is nog baie waar dié vandaan kom’.

MURRAY LA VITA vertel my hy het eenkeer langer as vyf uur deurgebring by iemand met wie hy ’n onderhoud gevoer het. Maar hy doen dit nie meer nie, want hy maak te veel werk vir homself.

Ek en hy het amper ses uur lank gesels En dit het oor hóm gegaan. Maar hy vra terug uit. Want hy stel só belang: Wat dink jy hiervan? Doen jy ook dit? Hoekom dink jy is dit so? Hy is vrygewig met homself. Hy deel en vertel en vat aan my mou terwyl hy praat. Ek weet hy voel die lap. Hy is baie visueel. Ek het lank gedink of ek nou alles gevra het wat ek wou weet en ek weet ek het nie.

Hier is Murray voorlopig in sy eie woorde:..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.