×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Die Queen se Riversdal-entourage

’N DROOM OOR ’N TUINPARTY

Die Queen se Riversdal-entourage

LAUREEN ROSSOUW se ma het haar grootgemaak om gereed te wees wanneer sy eendag Buckingham-paleis toe genooi word. Die Queen se jubileum-tuinparty sou die kroon span.

LAAS week droom ek ons tuinbouklub word genooi na die koningin se jubileum-tuinparty by Buckingham-paleis. Dis ’n groot eer. Ek is baie opgewonde en vir die okkasie laat maak ek vir my ’n ligpienk bouclé-Chanelpakkie, ek leen my ma se swart pêrelstring en ek het reeds die perfekte paar kitten heels om daarby te dra. Om die storie te dek stuur die Sunday Times hul befaamde skrywer Lin Sampson (wat beweer dat sy ’n agterkleinniggie van Nancy Mitford is) saam. Ek ken haar, sy’s groot sports en ons besluit om ’n kamer te deel.

Dis die oggend van die tuinparty. Net toe ek wil aantrek, kom ek agter my uitrusting is weg.

Ek soek orals. Almal help, maar dis nêrens. Die bus wag al buite.  ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X