’n Blink plan vir lekker lees terwyl jy bestuur

IN 'N OORWINK

’n Blink plan vir lekker lees terwyl jy bestuur

WILLEM KEMPEN het ’n nuwe antwoord ontdek op die vraag “Hoe ver is dit nog?”.

EK het altyd gewonder of Captain Kirk nie ’n goeie tape deck gemis het elke keer as hy daar vanuit sy Lazy Boy op die brug van die USS Enterprise ’n “Give Me Warp Seven, Mr Sulu” laat hoor het nie. ’n Goeie road trip het ’n soundtrack nodig, maar aan die ander kant wil jy byvoorbeeld nie hê “Danger Zone” uit Top Gun moet begin speel sodat daai Maverick-gevoel jou beetpak wanneer jy die gesinsmotor by Sir Lowry’s af moet navigeer nie.

In elk geval sou Mr Spock elke nou en dan iets snedigs te sê gehad het oor sy kaptein se musieksmaak, of aangedring het dat ’n bietjie Beethoven ’n beter stemming sou skep vir arme James om te boldly go where infinitives have not been split before. Boonop sou die ruimtematroos met die heel hardste sound system op die Enterprise ’n outjie uit Klerksdorp wees wat iewers aan die heel ander kant van die skip vir die volle lengte van ’n dag op Cardassia IV sy Kaptein die Seile op Repeat wil laat Span.

Die ander ding van die Enterprise is dat daar klaarblyklik ook nie veel te lese aan boord is nie, nie eens ’n handleiding vir hoe om die hyperdrive te fix of ’n kopie van Intergalactic Space Law for Dummies of so iets nie. Dalk het mense nie destyds gedink daar gaan in Star Trek se toekoms nog boeke wees nie. Ook nie Walkmans of iPads nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.