Geregtigheid vir SA se fluitjieblasers

BORGSKAP VIR SOKKERKLUB

Geregtigheid vir SA se fluitjieblasers

’n Goed geformuleerde fluitjieblaserwet sal meebring dat mense soos Themba Khumalo van SA Toerisme vervolg word vir sy uitspraak dat die fluitjieblaser oor die Tottenham Hotspur-bedrogspul ‘geïsoleer’ moet word, skryf PIET CROUCAMP. Want te veel van Suid-Afrika se fluitjieblasers het reeds die hoogste prys betaal.

DIE permanente aanstelling van die breedsprakige en selfvoldane Themba Khumalo, SA Toerisme (SAT) se waarnemende uitvoerende hoof, is nét betyds onder die diep, donker waters van die openbare mening ingesleep.

Dié prominente lid van Alleluia Ministries, met ’n onverbloemde vooruitsig om as biskop Themba Khumalo sy eie bediening te begin, het duidelik geen begrip vir die noodsaak van administratiewe deursigtigheid en die grondwetlike voorskrifte van institusionele oorsig in ’n demokrasie nie.

Maar wat dit betref, is hy ’n gewaardeerde lid van Suid-Afrika se patronaatskapsnetwerke wat deursigtigheid en oorsig as die burokratiese rompslomp van ’n bedenklike grondwetlike kompromis verag. ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.