Boeke | Jy kan maar sê ek en Ali Smith is op pad kansel toe

LITERÊRE KYS

Boeke | Jy kan maar sê ek en Ali Smith is op pad kansel toe

Die dag toe MARITA VAN DER VYVER 'n uitasem en natgeswete fan uit Afrika met ’n waansinnige trek in die oë was.

’N LITERÊRE crush is nie dieselfde as ’n lewenslange leesverhouding met ’n skrywer se werk nie. Dis soos die verskil tussen ’n hartstogtelike affair en ’n bestendige huwelik. Maar soms lei ’n wilde verhouding tog na ’n gelukkige huwelik.

Dis waarom ek glo dat ek en my nuutste crush – die Skotse skrywer Ali Smith – op pad is kansel toe.

 Dit het al meermale gebeur. Ek lees ’n boek wat my voete onder my uitslaan, soos liefde met die eerste oogopslag, ek lees nog twee of drie boeke deur dieselfde skrywer, om seker te maak dis nie net ’n one-night stand nie, en as ek teen die derde boek steeds verruk en verwonderd voel, weet ek dis ’n volwaardige crush dié...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.