Episode 7: Wat op dees aarde is Projek Morpheus?

VERVOLGVERHAAL: DROOMMOORD

Episode 7: Wat op dees aarde is Projek Morpheus?

Lees die sewende aflewering van ZIRK VAN DEN BERG se spannende vervolgverhaal oor moord op 'n afgesonderde kusdorpie.

VOORAF: Die vermiste Dewald Loots staan sentraal in die geheimsinnige gebeure verlede jaar op Hakkiesbaai wat gemaak het dat al die hotelgaste vanjaar teruggekom het. Polisieman Stefan Britz probeer in die Kaap meer oor hom uitvis.

Universiteite se webwerwe is wonderlike bronne van inligting. Jy kan agterkom wie gee klas in wat en sommer hulle kontakbesonderhede ook kry. Twee oproepe later praat ek met Dewald Loots se akademiese promotor en maak ’n afspraak om by haar ’n draai te maak.

In Loots se kamer in sy ouerhuis het ek planne van die Hakkiesbaai-hotel gevind, wat voorheen aan sy ouers behoort het, inligting oor verskillende dwelmmiddels, pamflette van ’n sleeprenklub, asook sielkundige geskrifte oor die aard van bewussyn. Dis met laasgenoemde dat ek hoop sy promotor kan help...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.