’n Paklys vir ’n padreis sonder bestemming

SALIGE SONDAG MET ANNELIESE

’n Paklys vir ’n padreis sonder bestemming

ANNELIESE BURGESS sê hierdie week is haar kop leeg, so sy praat vandag sommer oor koeitjies en kalfies, deel 'n gedig en doen 'n paar ander Sondag-aanbevelings.

  • 20 November 2022
  • Daagliks
  • 5 min om te lees

Goeiemôre

Alleen. In ’n kar. Op die langpad. Verkieslik sonder te veel van ’n plan. Dit is vir my een van die heel lekkerste goed om te doen. Volgende week is my dogter op ’n skoolkamp en dan vat ek die pad. Twee opsies: die Oos-Vrystaat of kronkelende agterpaaie Kaap toe. Ek besluit nog.

Maar die pakkery ... Ek het die reis-vir-werk-ding nou al onder die knie. Ek kan ’n vliegkoffer binne 10 minute pak, maar vir my kosbare padreise raak dit moeiliker. Ek is besluiteloos en ’n uitsteller en ek ly boonop aan ernstige estetiese-afsku-sindroom...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.