Oor ’otdogs, wasgoedwas en bankrot rugby

SPORT

Oor ’otdogs, wasgoedwas en bankrot rugby

Sy geld moet nog minstens 16 jaar hou, want LOUIS DE VILLERS beoog om 77 te word. Die probleem is sy sjampanjesmaak en bierbeursie. Wat hom bring by ons rugbyspanne se lyding op oorsese reise waar hulle onder meer worsrolletjies pleks van eendlewer moet eet.

TOEGEGEE, redelik ambisieus in ag genome my lewenstyl, dat ek al jare dag ek wil eendag my laaste asem uitblaas as ek so 75 is.

Dis ’n goeie innings, plus my huis het trappe en ek wil nooit weer trek nie. Soos ’n wafferse Protea-(mans)kolwer verras ek toe myself sowel as almal anders deur eers 60 te haal en anderdag 61 met alles stééds in onverdiend skaflik werkende toestand. Ek besin toe weer oor dié besigheid.

Dalk wil ek nou eerder eendag my laaste asem uitblaas as ek so 76 is...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.