Krimpelien-kaskenades

VOËLVRY

Krimpelien-kaskenades

DIANNE DU TOIT ALBERTZE wag al jare om die vrou agter die klomp vry voëls te nooi vir 'n braai, en al hoef niemand bra’s te brand of te dra for that matter nie, is krimpelien 'n MOET in die dress code.

DIE eregas, Tonia Selley (later Möller) aka Karla Krimpelien, frontwoman van die Gereformeerde Blues Band.

Min sal glo dat jy steeds verhoë vuurwarm maak met jou musiek en might I add you still look damn good doing it! Is musiek nog vir jou so immediate en noodsaaklik soos destyds? En vertel ons van jou huidige endeavours?

Dankie! Ja music hou my nog aan die lewe maar 'n mens moet ook 'n living maak, so my day job is film editing wat nie altyd baie kreatiewe energie oorlaat nie. Maar as iemand my 'n halwe kans gee, dan sing ek en slaan ek my tambourine graag. Ek werk met baie kunstenaars as backing sanger en doen elke nou en dan van my eie songs...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.