Wendy en Babita: Wat het van ons geword?

KONSTRUKSIEMAFIA

Wendy en Babita: Wat het van ons geword?

Wendy Hendricks Kloppers, wat verlede week op ’n bouterrein van die Stad Kaapstad in teregstelling-styl doodgeskiet is, verdien om meer as ’n blote statistiek te wees, sê ANNELIESE BURGESS. Net soos al die ander mense wat die teiken van roofsugtige mafiabendes geword het wat omkoop- en beskermingsgeld op bouterreine oor die land heen eis. Daar word van ons vereis om die menslikheid terug te sit in die afgryslike statistieke van moorde in Suid-Afrika.

OP Wendy Hendricks Kloppers se Facebook-dekblad pryk ’n blink pienk banier met ’n vers uit die Bybelboek Jesaja in Engels: “No weapon formed against you will prosper.”

Wendy is verlede week by die ingang na ’n bouterrein van die Stad Kaapstad in Delft in teregstelling-styl doodgeskiet. Sy is op kort afstand deur die voorruit van haar wit BMW geskiet. Dit was net voor 11:00. Sy het met ’n veiligheidswag gesels toe twee mans uit ’n wit Polo geklim het wat op die sypaadjie geparkeer was. Hulle het doodluiters na Wendy se kar gestap en ’n magasyn deur haar voorruit leeggeskiet. Wendy het in die koeëlreën gesterf. Die veiligheidswag, ook ’n vrou, is in die arm gewond.

Wendy was ’n ma van twee seuns: een in matriek en die ander net 10 jaar oud. Nog ’n baba. Hulle sal albei hulle weg in die wêreld sonder hulle ma moet vind...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.