Die gruwelike avonture van Onderbroekzombie

FLIEKS

Die gruwelike avonture van Onderbroekzombie

BEER ADRIAANSE het Steven Spielberg-drome gehad. Hy het nederig begin as ekstra en goed gevorder tot featured ekstra. Maar die dag toe hy as Onderbroekzombie ingespan is, was ’n knakker vir sy filmdrome.

DRIE jaar gelede bevind ek my in ’n bos waar ek soos ’n afkophoender rondhardloop – koorsig, bloedbesmeer en in slegs ’n onderbroek. Om my is bebloede vreemdelinge aan bome vasgebind. Donderweer trommel dreigend in die verte. Mense staar afwagtend na my terwyl ek ’n baksteen omhoog hou. My broer Jaco skuil agter ’n boom en hou my besorgd dop.

Dit lyk soos ’n toneel uit ’n Amerikaanse True Crime-werklikheidsprogram waar oorywerige polisiebeamptes ’n dronk moeras-hillbilly wat die dorp terroriseer tot in iemand se agtertuin gejaag het en hom nou met oorgehaalde vuurwapens omring. Ek beny die moeras-hillbilly. Hy’t darem nog ’n uitkomkans. Ek het nie, en in dié warboel klink ’n tradisionele Amerikaanse koeëlkombers soos ’n lafenis.

Dis die doodsnikke van my eerste – en tot op hede, enigste – vollengte-film en dit lyk nie of ons dit gaan maak nie. Ek kort meer tyd, meer geld, beter weer, maar meer as enigiets kort ek dringend ’n onderbroekzombie. Dalk sal ’n weerligstraal nie so sleg wees nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.