’n Regterlike snotklap vir Trump

AANSOEK VERWERP!

’n Regterlike snotklap vir Trump

Donny gaan nie maklik lê nie, voorspel ARRIE ROSSOUW uit Amerika, maar die Trump-handelsmerk het 'n reuse-knou gekry. Die sikofante en gatkruipers sal hul karavaantjies aan nuwe politieke voertuie moet haak, wantTrump se invloed gaan dramaties taan ná 20 Januarie.

DIS die naaste aan 'n regterlike snotklap wat jy sal kry. En, toegegee, dis nie die taal wat mens in die goeie, hogere geselskap van 'n regter van die Amerikaanse hooggeregshof uiter nie.

Maar gun die gewone sterfling wat die presidensiële manewales van Donald Trump daagliks moet gadeslaan 'n bietjie plesier as hy hom verbeel dat die nege regters van die hoogste hof in die land Maandagoggend met hul eerste teepouse gesit en wonder het hoe hulle die aansoek moet hanteer van Mike Kelly van die Republikeinse Party van Pennsilvanië dat die sertifisering van die verkiesingsresultaat in dié deelstaat met 'n hofbevel gekeer moet word.

Nege regters, ses konserwatiewes en drie liberale, sit om die tiensitplektafel met 'n koppie Engelse tee, of dalk 'n groen of rooi tee, en almal is bewus van die interessante posisie waarin regter Amy Coney Barrett haar bevind. Sy is immers deur die president met die hand uitgesoek om enige aansoek rakende die pas afgelope presidentsverkiesing in sy guns te probeer swaai. Dis nou saam met die ander twee Trump-aanstellings, regters Brett Kavanaugh en Neil Gorsuch...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.